fredag 16. juli 2010

3 uker










Idag er det 3 uker siden desse søte små kom til verden. Jammen har dem vokst mye! De største nærmer seg nå 2kg, og har langt på seg 1,5kg på 3 uker! For hver dag som går så blir jeg mer og mer glad i dem, og for hver dag som går er det en dag nærmere før dem skal flytte :( I dag var dem ute en tur for første gang. Tenkte det var på tide med nye lukter og med nytt underlag. Først så var dem veldig rolige, var nok ikke helt sikker på dette her. Men til slutt så tødde dem opp å spankulerte trygt rundt. Etter dem hadde fått seg en liten tår melk, ble det inni kassa igjen og dem sovna med en gang.  Helene og Randi fikk komme bli med på denne første ferden ut, så vi stilte mannsterk, med meg, alle 3 barna og de 2. Første gang Randi var her på besøk, men Anaya syns det var helt greit. Både hun og Celia var ute hilste på, litt bjeffing men ga seg med en gang.
Må nok bli en kloklipp idag igjen, klørne er begynt bli lange igjen. Syns ikke jeg gjør annet enn klippe klør om dagen! Med 4 voksne og 12 valper blir det litt stell ;) 
Tok en film av dem ute, skal få redigert den å lagt den ut i løpet av kvelden :) Imens kos dere med bildene på nettsiden










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar