mandag 5. juli 2010

dag 11

Herr Grønn - 996 g igår 4 Juli

Gjengen 4 Juli :) 10 dager gamle.

Ser så vidt at det begynner glippe litt i øynene på dem, så tror ikke det er mange dagene til alle sammen kryper rundt å faktisk kan se seg om i verden.
Dem vokser veldig fint. Rundt 1kg hele gjengen. Dem spiser og sover, ikke noe annet enn kos med desse små :) Anaya er så flink! Har ikke sett en eneste bæsj eller tiss i kassa. Hun rydder opp med det samme. Hun har god matlyst,  og er livlig selvom hun er mamma. Har allerede blitt med på en liten tur i marka, vi var borte i 45 minutt og tror hun kosa seg :) Nå når det var så fint vær å vi var mye ute i hagen, lå hun ute sammen med oss, men ofte inne sjekka de små. Veldig avslappa mamma, men likevel på pletten straks det er et lite kny i kassa.
Hun slipper Celia inntil valpene, men de to andre tispene må nok holde seg unna. Chanel var her på besøk i helgen, og hun fikk passet påskrevet da hun nærmet seg. Heldigvis snakker de samme språk desse hundene i flokken, så det blir ikke noe  mer bråk enn en beskjed å den andre trekker seg unna.  Hadde alle valpemødre vært så flink og harmonisk så hadde det ikke vært noe problem å ha valpekull :)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar