søndag 3. oktober 2010

Agility

Hei :)
I dag er det så varmt og mildt ute, heile 17 grader no i kveld, så har tilbrakt mykje av dagen ute. Tok med Miko ein tur bort på agilitybana for å sjå om det var noke vi kunne begynne med. Og gjett om det var!!! Hehe, den kvalpen er så full av pågangsmot og egenvilje, at ingenting stopper han!:) Ingenting var skummelt, verken vippa, pølsa eller stigen...måtte til slutt koble på han bande for han tok alle hindera sjølv! Litt skummelt om han skulle ramle ned, for han var ikkje så veldig forsiktig...:/ Så det er absolutt noke vi kjem til å satse på framover. Skulle egentlig vere med ei gruppe som trener redningshunder i dag, for å sjå om det kunne vere noke for oss, men sov til kl. var halv 12 i dag...*kremt*, så gjekk glipp av det! Men dei trener 3 gonger i veka, så vi skal nok snuse litt borti det også etterkvart;)

På fredag tok vi vaksine på han og sjekka snuten hans igjen...hevelsen har gått heilt ned no og han har det heldigvis ikkje vondt lenger. Og han er heldigvis fortsatt venn med dyrlegen:) Merka ingenting av sprøyta, men så sto han og koste seg med ein hånfull vom da;) hehe...må bestikke dei små av og til;p
Skulle egentlig ta bilder av han på agilitybana i dag, men sidan eg måtte passe sånn på han, så blei ikkje det gjort...legger ved bilder av turen vår på stranda i går i staden for;) han har blitt veldig modig ute i vatnet, kanskje eg skal prøve å bade han i gjenn;)





1 kommentar:

  1. Så morsomt han trivdes på ag bana :) Dere er heldige som har den i nærheten!
    Fine bilder av godgutten =)

    SvarSlett