søndag 16. januar 2011

En liten oppdatering og nyttårshilsen fra Emmie



Godt nytt år fra oss her i Tønsberg.

Tiden går utrolig fort og det ser vi også på Emmie, hun har blitt stor. Veier nå 22 kg så hun blir vel kanskje ikke så mye større, men det vil tiden vise. Hun har blitt mye mørkere på sidene og i halen så vi er spent på hvordan hun blir i fargene etterhvert.


Emmie er flink synes vi og lærer fort. Når vi er ute og går med langline sier vi bare "vente" og da slakker hun av på farten. Når vi går med fleksibånd drar hun litt i starten, men etterhvert som vi går og hun blir korrigert slakker hun av når vi sier "ikke dra".

Hun er helt turbo når hun møter både mennesker og dyr så der har vi endel jobb igjen og gjøre. Når vi får gjester får de beskjed om å overse henne til hun har roet seg og det går veldig bra. Gledestissingen har hun nesten sluttet med og det er deilig.
Emmie er fortsatt med på jobb hver dag så hun har ikke prøvd å være alene hjemme enda, men nå har Jan Ivar delt av et rom til henne i boden så vi skal begynne å venne henne til å være der.
Emmie er fortsatt veldig trygg og synes bland annet at å fange klumper som kommer ut fra snøfreseren er veldig morsomt. Hun blir helt utslitt av å prøve å få tak i disse så det er trim både for henne og Jan Ivar :-)




På tirsdag begynner vi på dressurkurs igjen etter et par måneders opphold på grunn av vond rygg og det blir bra.
Vi har meldt oss på valpeutstilling både i Tønsberg 4 mars og Drammen helgen etter så da får vi se om dommeren synes hun er like fin som vi synes :-)
I fht til for er vi tilbake på Royal Canin og er fornæyd med det. Hun spiser opp alt og nyttiggjør seg dette godt, men har lett for å legge på seg så vi må være påpasselige med porsjonene.

1 kommentar:

  1. Hun er jo bare kjempesøt. Nydelig ansikt på henne. Mista litt av revemaska som hun hadde sist jeg så bilder av henne ser det ut til. Spennende se hvordan dem forandrer seg.

    Lykke til med hjemmealene treninga. Håper det går smertefritt. Hun kan nok bli en hardere nøtt å knekke nå som hun er blitt snart 7mnd enn som liten valp. Men med trening så går det meste :)

    Spennede med valpeshowa dere skal på. Gleder meg til å høre hvordan dere gjør det :)
    Hun er ei nydelig jente, håper jeg får anledning til å møte dere i løpet av året :)

    SvarSlett