torsdag 28. juli 2011

Svar på Røntgen

Først må det nevnes at øyet til Dexter har blitt helt fint igjen etter skaden. En liten rift i øtelokket er eneste tegn på slåsskampen.

Dexter har nå fått svar på røntgen av HD og AA.
Det var ikke gode nyheter. Han har AA: A, og HD: D. Patella og øyelysning var ok.

Forhåpentligvis blir ikke leddene til Dexter stive før han er godt gammel, og han blir ikke til å slite med dårlige hofter. Men siden hunder ofte ikke sier ifra om smerter før kroppen er nesten ødelagt, så er det vanskelig å si når han starter å få vondt i hoftene.

Vi skal tilrettelegge livet hans slik at vi ikke belaster leddene hans for mye. Så da blir det ingen drag, som jeg hadde planlagt. Siden vi bor i ett område med mye snø, skal vi også prøve å holde han tilbake litt slik at han ikke sliter ut beina i for mye løping i dyp snø.

Legger med litt bilder av go'gutten.


Dexter slapper av på veranda etter røntgen.  



Lurer på hvordan det gikk med resten av kullet på deres røntgen. Håper alle andre var HD og AA fri!

- Marlen og Dexter

2 kommentarer:

  1. D va utrulig dumt da...:( Miko har eg ikkje røntga enda, venter på at vi skal få i orden røntgenrom på klinikken her, men mulig eg reiser til ålesund og gjer d der...vart litt nervøs her no!! :s

    Hege

    SvarSlett
  2. Var det på begge hofter? med eller uten forkalking?

    kjempetrist, men han er en frisk hund så lenge han ikke halter eller viser smerter! Husk d!:) Mange hunder som ikke blir røntga, som går hele livet uten vise tegn til smerter, som har både middels og sterk grad.
    Men er greit å vite, så en kan avpasse litt aktivitet, og det er bra du tenker på :) Dere har nok dexter i mange gode år fremover! =)

    Godt han var fri albuer, kne og øyne! :)

    SvarSlett