mandag 1. november 2010

Miko har begynt å bli pysete:S

Jepp, det meste er skummelt for Miko for tida. Til og med nye katter som eg har i fosterheim er skumle!! Dei aller fleste mannfolk vil han ikkje ha noke med å gjere, trekker seg unna og står bak meg...men det har begynt å løsne litt med faren min da, som han også er redd. Når vi er på jobb og det er stille og rolig, så får han vere ute i butikken og helse på kundane som er der. Går stort sett greit med damer, dei får klappe og kose alt dei vil, ungar elska han over alt på jord!! Ingen problem der, men så kjem dissa karane da, som so gjerne vil klappe...Dei må stort sett nøye seg med å gi Miko ein gobit. Håper han berre har ei fase i livet han skal igjennom, passer litt dårleg akkurat no da, vi som snart skal på utstilling!!

Elles veks Miko bra, han er no 18 kg. Han kjem seg lett opp i sofaen (!) hopper elegant opp på salongbordet, over på ein krakk og opp i lenestolen. Trur vi må ha ein fast dag i veka der vi er på agilitybana og trener litt;p




2 kommentarer:

  1. Får jo tro at dette er noe som "går over". Tror Eurasierene er spenstige av natur. Vi hadde laget luftegård til Emmie på plen og her var det et 70 cm høyt gjerde, dette hoppet Emmie rett over nå så det kunne vi like godt fjerne. Har tatt i bruk løpestrengen vi hadde til Cita vår forrige hund og det fungerer fint :-)

    SvarSlett
  2. dette går i perioder, får håpe det går fort over! :)
    Er bare å la han få styre sitt eget løp, hilse på dem han vil og unngå dem han vil. Om det er folk du kan bruke som prøvekaniner så kan dem sitte helt rolig og holde på med andre ting, mens du bruker dem som target. Har funket mang en gang for meg. Anaya blei skikkelig skremt av en litt stor bardus fyr på trening en gang, hun blei livredd. Mens han stod snakka med resten av gjengen brukte jeg han som target, hun nærma seg han, men fikk belønningen inne hos meg og ikke hos det skumle, hun hadde hele tiden retrett mulighet, og bestemte helt selv hvordan løpet skulle gå. Etter 10-15min satt hun i fanget på denne skumle mannen og kosa :)

    Utstilling kan du trene på selve settingen og situasjonen. At han står å blir tatt på. Begynn med deg selv, så hans nærmeste og ekspander. Viktig og få mengdetrening og flyt på akkurat det som skjer i ringen, selv om situasjonen aldri kan bli helt lik.

    SvarSlett