søndag 21. november 2010

Skrytebilde av Miko

Knipsa nokren bilder av Miko i dag med dei gjeve sløyfene:) Vart berre eit bra bilde da men...;) Va utrulig kjekt å gjere det så bra på første utstillinga, dette gav sjølvsagt meirsmak og vi blir meir enn gjerne med Beathe og Helene på fleire utstillinger:):) Vil også gratulere broren Donato med flott resultat og onkel Eros med flott resultat:)

Elles så er det ikkje så mykje nytt å skrive om...Miko veksler mellom å vere pysete og "normal". Han har snart mista alle kvalpetennene og godt er det. Han er så grådig når eg skal gi han go'biter at heile handa mi går inn i gapet på Miko;p Trur Kamots setter pris på at synåltennene er vekke også:)

3 kommentarer:

  1. Gratulere, så moro. Det var valpeutstilling på Kongsberg for et par uker siden, men da hadde desverre ikke vi mulighet så da må vi vente helt til janaur eller februar.
    Trena du mye på forhånd for å få Miko til å gå fint? Vi har aldri stilt hund før kun vært og sett på andre så vi er litt usikre på hvordan dette gjøres.

    SvarSlett
  2. Planen va å trene mykje fram mot utstillinga, men det blei ikkje gjort;p Miko er eit naturtalent i bånd, i allefall når eg har go'bit i eine hånda og litt tempo, så han trava fint ved siden av meg heile tida. Stå hadde eg ikkje lært inn godt nok, så måtte fôre han ofte med godis for å få han til å bli i ståen og ikkje sette seg ned.

    tren på å få emmie til å trave fint ved siden av deg, ikkje hoppe og tøyse sjølv om matmor får litt fart på seg;) Viktig å trene håndtering, få noken til å sjå på tennene hennar og ta på henne. Tren med utstillingsline, så skjønner ho etterkvart kva som blir forventa av henne når lina kjem på;)

    kvalpeshow er god trening for hundane, så anbefaler det:) Og så er det ikkje så høgtidelig og seriøst, du har lov å gjere litt feil:)

    SvarSlett
  3. Da får vi begynne å trene. Takk for gode tips

    SvarSlett