fredag 10. september 2010

Gratulerer med 11 ukers dagen alle sammen! :)

Bildet er tatt i dag på stranden...

I dag er valpene våre 11 uker gamle, tiden flyr jo! Det er utrolig å se hvordan de vokser, blir store så altfor fort synes jeg! :)

Vi har ikke vært så flinke å holde dere oppdatert, så nå var det virkelig på tide å skrive litt igjen.

Delia og vi har begynt å få god forståelse for hverandre. Fortsatt litt tissing inne, og gledestissingen er ikke til å unngå når vi får besøk, men hun har blitt mye flinkere! Nettene er også bedre nå. Hun sover som regel fra klokken 24 til rundt 7 før hun må ut for å lette på trykket, og da løper hun inn i buret igjen når vi kommer inn, klar for 2 nye timer med søvn. Det å ligge i bur på dagtid har bare blitt vanskligere. Hun blir rasende om vi setter henne i buret og går der fra, selv om vi sitter der til hun nesten har sovnet. Blir nok litt av en jobb å få henne klar til å være litt hjemme alene, men det skal nok gå til slutt!

Vi sliter litt med biting når hun blir overtrøtt, men håper det vil roe seg etterhvert. Hun er heldigvis mer forsiktig når hun er ute blandt folk. Ellers er Delia bare snill og god, og vi er kjempeglad for å ha henne her.

Vi gikk på vekten i dag, og Delia veier nå nøyaktig 8 kg. Vet at gutta ofte er en del tyngre, men er litt nysgjerrig på hvor mye Emmie veier nå?

I dag fikk vi klippet klørne hennes, ENDELIG! Jeg har nå forsøkt dette 4 dager på rad, men hun har vært helt umulig, og dermed har jeg vært dum å gi etter. I dag fant vi trikset; Jeg holdt henne på fanget ute på verandaen, "onkel" Eyvind sto og underholdt på sidelinjen, mens Thomas sto foran henne med en tube baconost, alt går når man samarbeider! Hun klaget nesten ikke i det hele tatt!

I morgen skal mammaen til Beathe passe Delia hjemme hos Beathe, fordi vi skal bort en tur. Dette blir sikkert stor stas, hun er jo så utrolig glad hver gang hun møter tobente eller firbente fra Beathes familie. Så vi regner ikke med at hun kommer til å savne oss i det hele tatt. Vi kommer sikkert til å savne henne, så jeg gleder meg til å hente henne i morgen kveld! :)

Det var alt for denne gang, nå skal vi prøve å roe oss for kvelden her i huset..

3 kommentarer:

  1. Du sier at hun blir rasende om dere setter henne i buret på dagtid selv om dere sitter der til hun nesten har sovnet. Når vi setter Emmie i buret på dagtid går vi ut av rommet med en gang. Hun kan høre at vi er i nærheten ved at vi fortsetter å jobbe med det vi holder på med eller feks snakker. Noen ganger hyler og skriker hun andre ganger bare piper hun litt. Det tar kun minutter før hun roer seg.

    SvarSlett
  2. Jeg ville nok gjort som Jan Ivar og Anita. Det vil nok ta en stund før Delia roer seg siden hun er vand til å ha dere der.
    Er tøft høre på, og mulig en må gi ut nabovarsel ;) Men å la dem skrike fra seg, for så finne roen vil lønne seg i lengden.

    SvarSlett
  3. Da skal vi prøve det. Har jo bare prøvd metoden med å gå ut, og inn igjen om hun er stille noen sekunder. Sjelden hun er stille lenger en 5 sekund, men kanskje vi skal prøve å bare la det skure å gå da. Takk for tipset! :)

    SvarSlett