søndag 12. september 2010

Miko


Delia og Miko


Hei:)

3 veker går veldig fort når ein har kvalp i huset. Denne veka byrja eg på jobb igjen, etter to veker med kvalpeperm;p Miko er med på jobb, og oppfører seg kjempebra! Trur han egentlig koser seg i buret på bakrommet eg. Sniker meg bak innimellom og ser korleis han har det, og da ligg han stort sett og søv på ryggen!! Det er ein trygg gutt det:D Lufter han annakvar time ca. og det er ingen problem å putte han i buret igjen. Så flink han er! Han er også superflink til å sitte i buret i bilen og legger seg til å sove når eg er innom ein butikk og handler.
Do-treninga går bra, sjølv om han ikkje seier ifra når han må tisse. Han masa mykje på døra ei periode då det var fint vêr, men da skulle han berre ligge ute i hagen og kose seg;) Luringen! Har slutta med aviser på golvet om natta og han held seg til rundt kl.7-8. Da er det ut og tisse, så inn att og sove litt til. Dersom det ligg aviser på golvet, så tisser han på dei, så fant ut at det var like greit å berre ta dei vekk.
Han har kjempegod matlyst, uvandt for meg som er vande til ein kresen puddel!! Så han et 2 fulle beger uten problem. Han er god og rund og veger nok 10 kg. no. Skal vege han på tysdag når eg kjem på jobb;) Er spent på kva Dexter og Alfred veg no?


Elles så har eg så smått begynt å planlegge og melde han på noken kvalpeshow. Noken andre som tenker å stille ut kvalpen sin? Hadde vore artig å møtt noken av dokke å utstilling. Eg vurderer Letohallen i slutten av desember, men Beathe: korleis er det med hund på fly? veit du det? Han må i tilfelle sitte i lasterommet da, men trur du det går bra? Elles så skal vi stille litt neste år, da er her eit par utstillinger som er litt nærmere:)
Har også meldt meg inn i eurasierklubben, så er spent på når medlemsbladet kjem i posten:)

3 kommentarer:

  1. Han må nok i lasterommet, siden han er over 8kg.

    Så lenge du passer på at han kommer med flyet, så går det nok greit :)

    Blir spennende å se hvordan dere gjør d i ringen! =)

    SvarSlett
  2. Har meldt oss inn i Eurasierklubben vi også :-)

    Jeg savner bekreftelse fra Agria (forsikringsselskapet) er det noen av dere andre som har fått noe derfra?

    SvarSlett
  3. Gler meg til å begynne å stille han...men får sjå om vi reiser til Letohallen

    Nei, har ikkje hørt noke fra Agria. Dei bruker å ringe trur eg, gjore iallefall det når eg forsikra Kamots.

    SvarSlett