lørdag 11. september 2010



Hyggelig å høre hvordan det går med dere andre :-)

Vi var innom dyrlegen for å kjøpe for i formiddag å da fikk vi endelig veid Emmie. Hun veide 8,6 kg. Legger ved bildet der Jan Ivar holder henne og da ser man virkelig hvor mye hun har vokst når man sammenligner med bildet Beathe tok den dagen vi fikk henne.





Det hender fortsatt Emmie også tisser inne, men vi har også dager der hun ikke tisser inne i det hele tatt.
Hun spiser godt og det blir spennende å se hvordan hun liker Eukanuba som vi kjøpte i dag, skal begynne å blande dette inn i foret hun har spist til nå for en myk overgang.
På torsdag fikk vi børstet pelsen hennes og i går ble alle klørne klippet så med tålmodighet og leverpostei på tube ordner ting seg :-)

Å støvesuge, moppe eller koste er en prøvelse for det er moro. Hun springer etter og prøver å ta'n. Sko har hun også blitt veldig glad i så vi må passe på å lukke døren ut til gangen for ellers så sniker hun seg dit og tar med seg sko ut på plen og tygger og koser seg. Oppdager vi henne når hun tar skoen korrigere vi det med en gang. Ser vi det først når hun ligger å tygger og koser seg bytter vi bare skoen med noe annet hun får lov til å ha.

Vi har begynt med litt lengre turer (ca 1 km)og da blir hun sliten og sover godt når vi kommer hjem. Når vi gå lengre turer møter vi også flere og inntrykkene blir mange. Finnes ikke skeptisk i det hele tatt, trygg og fin.

Første arbeidsuken er over og det har gått veldig fint å ha med Emmie på jobb. Hun roer seg i bilen når hun er der og det går også greit å ta henne ut, lufte henne 10 - 15 min og legge henne inn igjen.

Fortsatt god helg til dere andre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar