tirsdag 24. august 2010

Delias første dag her

Utrolig hyggelig å lese om Emmie og Miko, og at det går så bra med dem, og med dere. Beathe har nok gjort en god jobb med dem!

Vi hentet Delia i går kveld, og var hjemme rundt kl 18. Hun virker trygg og mye roligere enn forventet. Er jo ikke bare bare å gå fra å være sammen med så mange hunder og unger, til og bare være sammen med oss. Hun sier i fra når hun skal på do, men problemet er vel heller at vi ikke er flinke nok til å tolke tegnene hennes ennå. Det skal vi nok lære fort!


Hun hadde flere turer i hagen, og en over veien til nabohusene i går. Fant ut det var like greit å venne henne til med bånd med det samme, siden vi bor midt i et veikryss. Hun har vært kjempeflink å gå i bånd. Litt frustrering av og til selvfølgelig, men for det meste fornøyd. Hun har til og med logret med halen noen ganger når vi har tatt frem båndet og vist det til henne!

Vi var veldig spent på hvordan natten ville gå, men hun var kjempeflink. Bare noen få minutter med uling fordelt på to ganger, og så sov hun helt til klokken var ca 06.00 i dag. Da måtte hun tisse, og sa i fra om det. Da jeg skulle åpne buret, ble hun så glad at hun tisset i buret. Delia er nemlig en valp som tisser når hun blir glad. Må vel bare ta det som et kompliment!

Etter at vi hadde vært ute, la hun seg i buret igjen, og sov til klokken 8! Hun er rett og slett en fryd å ha med å gjøre.

Gleder meg til å høre mere om de andre valpene fremover! Lykke til alle sammen! Til Beathe vil jeg bare si TUSEN TAKK! :)

-Helene-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar