onsdag 25. august 2010

Sosialisering


Heisann :)


I dag har Miko sjarmert samtlige på FK, da vi skulle kjøpe bur til å ha i bilen. Eg hadde han på arma da eg kom inn, litt redd for at han skulle tisse der inne da...så spør ho bak kassa om han er redd. Hehe...nei, svarer eg, laaaaangt i fra! Satte han på gulvet og han hoppa i armane på henne. Ho gjekk å bar rundt på han og viste han fram til alle, medan eg kika på bur ;)

Var også innom jobben(dyreklinikken) ein tur for å kjøpe litt tyggebein til hundane. Der var det som vanleg mykje folk og andre hunder som han fekk helse på. Var littegrande skummelt med hundane da, men alle som ville kunne klappe og løfte han opp. Han storkosa seg:) Måtte selfølgelig sette han på vekta også når vi først var der inne: 7,25 kg.
Gjekk også litt i gata med han i dag...måtte teste han ut i bånd;) og ingen problem, han går som berre det. Litt biting i bånde da, med det hører med det. Han bryr seg heldigvis ikkje om selen sin, så den får vere i fred.
Kamots har blitt litt modigare med Miko, så i dag har dei leika seg litt. Kjekt å sjå...må ha filmkameraet klart neste gong ;p Elles så har vi begynt med klikkertrening i dag - klikk og godis - får ta et par økter til, så skjønner han nok ganske snart kva klikke betyr;)
Så må vi trene mykje på burttrening. I går kveld var det ikkje kjekt å bli satt i buret! Han har vist blitt varm i trøya og vel så det;)
Er spent på å høre fra dokke andre om korleis det går med sjarmtrolla dokka:)
-Hege-

2 kommentarer:

  1. Ikke rart han sjarmerte! Så nydelig som han er! Godt at han er så sosial og trygg!

    SvarSlett
  2. Og foresten.. veldig bra gå opp en kilo på ei uke :D Er ikke lenge du har den lille valpen din ;)

    SvarSlett