torsdag 26. august 2010

Emmie


Denne første uken med Emmie har vært travel. Bur og bånd trening går veldig bra. Hun sover hele natten og har roet seg også i buret bak i bilen. Kjempeflink er hun.
Det går også fint å være alene i bilen i korte perioder, da legger hun seg til å sove:-)

Emmie spiste litt dårlig de første dagene, men etter at vi begynte å fjerne foret etter ca 20 min spiser hun nå når maten settes frem.
Lurt tips fra Helene om å plassere Delia i buret når hun ble sliten skal vi også prøve da vi opplever at Emmie blir litt rampete når hun blir sliten.

Vi har en Shetland Sheepdog i nobohuset og Warro som han heter og Emmie går godt i lag og treffes nesten hver dag. Veldig stas når de møtes.

Emmie er en sjarmerende liten dame og naboen på andre siden som i grunn ikke er særlig glad i hunder smeltet helt fullstendig og det er jo ikke noe rart :-)

Jan Ivar sin ferieuke er snart slutt og da er det Anita som skal kose seg hjemme med Emmie. Har skjønt at det ikke er nædvendig å planlegge de store gjøremålene for det er Emmie som får all oppmerksomhet om dagen. Hun lærer fort med enkel trening og klarer å vente med å hoppe ut av buret i bilen når Jan Ivar sier "bli". Skinkeost på tube er belønningen da leverpostei og leverbiter ikke falt i smak.

Emmie er en veldig glad hund som viser veldig tydelig at hun allerede har knyttet sterke bånd til oss. Hun er veldig sosial og ikke redd for fremmede i det hele tatt. Enkelte hunder er hun noe reservert ovenfor, men bare hun får hilst har det gått veldig bra.

Skulle så gjerne ha lagt ved bilder, men får det ikke til. Hva gjør jeg feil?
Emmie's ører har begynt å reise seg og det går fort.

Moro å følge bloggen og se hvordan dere andre har det og tar det :-)

5 kommentarer:

  1. Så jo nå at bildet ble lagt ved så da ordnet det seg alikevel :-)

    SvarSlett
  2. hehe...Emmie ser mykje meir voksen ut enn Miko :) Så flott ho er!

    SvarSlett
  3. Ho er nydelig! Selv et ishjerte blir smelta av en slik skapning ;)
    Moro å høre fra dere :) Lykke til på kurset når det starter opp!

    SvarSlett
  4. Emmie er bare kjempenydelig! Virker som dere er veldig flinke med henne, kjempeflott! Ligner utrolig mye på bestefaren sin Albert. Beathe har sagt det hele tiden, men nå ser jeg det også. Det er jo kjempebra, for Albert er bare fantastisk flott! :)

    Tipset om å legge henne i buret kom nok fra Beathe først, så det er fint vi får ført gode råd videre! :) Det er vel kanskje noe jeg har glemt å skrive her på bloggen, men ser dere leser min private blogg også, det er hyggelig. Kan tipse dere andre om den om dere ikke har fått den med dere, siden jeg oppdaterer litt oftere der enn her. http://helenemvik.blogg.no

    SvarSlett
  5. Blir veldig spennende å se hvordan Emmie blir i farge og størrelse. Når vi leser om Eurasieren og ser på bilder så ser vi hvor mye de forandrer seg etter som de vokser. Blir hun lik Albert er det kjempeflott for han er en av de flotteste hundene vi har sett, men hvis ikke så blir det også bra.
    Jan Ivar var på introduksjonskveld på Oslo hundeskole på mandag, men vi har valgt å vente med å begynne på valpekurs til midten av september. Blir spennende :-)

    SvarSlett