søndag 29. august 2010

Helsing

Hei,hei.trur nok Alfred har overdrevet litt på "innlegget" sitt.Me har funne oss tilrette med kvarandre og har hatt ei fin tid saman.han har ikkje bæsja inne enno, men har små tisseuhell som me jobba med og få vekk:).Bur er ikkje kjekt men me må no læra og øva oss med det.Går bra i bil, men inne er det pyton.Me har ikkje vore so masse blandt fremmande enno.Har massevis av besøk dagleg av barn,svigerbarn og barnebarn.Sit og les om korleis eg skal trena med Alfred og prøver etter fattige evner og få det til:). Syns dåke andre virkar so proffe.Viktigaste er at me jobbar saman og finne tonen.Skal gå på kurs når det blir aktuelt.


Gunnbjørg

1 kommentar:

  1. Vi har også problemer med tisseuhell inne, og buret har ikkje vore kjekt. No byrjar det å verte betre. Buret står ved siden av senga, så når vi legg ho inn og ho syt/ular/bjeffar får ho ikkje oppmerksomheit, med ein gong det vert stille, legg vi handa vår ned på sida av buret. Om ho byrjar å lage lyd igjen, trekk vi til oss handa med ein gong. Etter ei stund vil dette verke. Ho forstår at det lønner seg å vere stille.
    Vi er i alle fall ikkje proffe, og eg har aldri hatt hund før, men vi har fordelen av å få masse råd av Beathe. Det er nok berre å spørje ho om du treng råd! :)

    SvarSlett