søndag 29. august 2010

Hvordan går det med husrenheten?

Jeg lurer så fælt på hvordan det går med søskenene til Delia når det gjelder det å bli husren. Lurer også på hvor ofte dere må ut med deres valp om natten. Delia sliter litt med å bli husren. Hun sier ikke alltid fra når hun må på do, så vi må tolke det ut i fra tegn som snusing og at hun går ut av rommet vi er i. Det hender seg selvfølgelig at hun går på døren, men ikke så altfor ofte. Om natten er hun kjempeflink å roe seg. I går la hun seg faktisk i buret på eget initiativ når vi skulle legge seg, og det kom ikke en lyd fra henne før klokken 5, da hun måtte tisse. Dette er utrolig bra for å være henne. Vi er ute med henne 2 ganger hver natt, og selvfølgelig igjen når vi står opp. Hun sier i fra når hun må ut, men vi kan ikke la henne gå til døren selv, for da går det galt. Vi må bare løfte henne ut av buret, og bære henne ut for at det ikke skal gå galt.
Ellers blir bare ting bedre og bedre. Hun blir fort overtrøtt, men da legger vi henne bare i buret, og ligger i sengen ved siden av til hun sovner, så kan hun sove i 1 time uten å lage en lyd. Reagerer ikke på at vi for eksempel støvsuger en gang.

I går var vi på Kaffebar. Hun var kjemperolig, og vi var skikkelig stolte over hvordan hun taklet det. Det var flere hunder der, og den ene som kom var blind. Den luktet dermed at Delia var der, men kunne ikke se henne. Den bjeffet en del mot henne, og hun ble litt redd, men etter en stund nærmet hun seg sakte men sikkert, og det ble til at de lekte sammen en god stund.
I dag har vi bare tatt det helt med ro. Tror hun trenger det nå, siden det har vært mange nye inntrykk i det siste. Skal kanskje få besøk av foreldrene til Thomas senere, og det blir sikkert stor stas! De har ennå ikke hilst på henne, så vi gleder oss veldig til å vise frem den nydelige bamsen vår! :)

Delia fant en flaskekost hun forelsket seg helt i, og jeg hadde ikke hjerte til å ta den fra henne, koset seg med den i sikkert en halvtime ute! Ørene hennes har foresten reist seg helt, våknet slik i dag. Kjempeskjønn er hun! :)

1 kommentar:

  1. Hei:)
    Miko seier i fra om han må på do, eller så går han mot ei dør og snuser. Om han tisser inne, så har han ein fast plass, så går han dit, så er eg snar til å ta han med ut. Tek han med ut ganske ofte: ein gang om natta/tidleg morgen, igjen når vi faktisk har stått opp, så er det ut kvar gong han har sove, ete eller hærja med Kamots. Om han nettopp har vore ute, kjem inn og et mat, så er det rett ut igjen;)
    Eg er heldig som har ein stor innegjerda hage, så veldig enkelt for meg å berre sleppe han ut, uten å tenke på å ta på band og sko;)

    SvarSlett