onsdag 18. august 2010

Hos vetrinæren

Idag var hele gjengen hos vetrinær. Dem var så flinke! Ingen av dem syns at bordet var skummelt, og ingen ble redd for vetrinæren. Dem har møtt så masse folk desse 8 ukene, at dette ble dagligdags for dem. 
Gutta syns veldig lite om å få sprøyte og chip. Et lite pip da vaksina blei satt, og et vræl da chippen ble satt inn. Jentene derimot. Sa ikke en pip. Alle var i tipp topp form, og fikk en helseattest uten anmerkninger :)
Etter vetrinærbesøket dro vi til treningsbana til Sunnmøre Hundeklubb så valpene fikk løpe av seg litt energi. Dem hadde vært kjempeflinke å holdt seg fra å tisse helt fra vi reiste hjemmefra og gjennom hele vetrinærbesøket. Nesten 3 timer fra vi reiste hjemmefra til dem fikk løpe rundt, det er lenge å holde seg for en valp.Flinke valpisene mine! =)
Etter løpeturen satte vi bilen i parkeringshuset på Moa, med god lufting og drikke. Jeg og Helene shoppa litt og tok oss en matbit før vi vendte nesen hjemover. 
Da vi kom hjem var det en glad Anaya som møtte oss i porten. Delia ble så glad at hun slapp vatnet :p Gjengen var nok mettet på inntrykk, dem gikk rett i hundegården å tok seg en lur. Orka ikke spise en gang. Fikk en melketår med Anaya, og sovna. 

Meg og Emmie hos vetrinæren

Vet lytter på Dexter

Helene og Delia

Delia fikk seg nytt bånd av Helene.. dette var ikke særlig populært!

Sitter her jeg, nekter gå noe med den ekle greia på!

meg og Delia som skal ut på fôr til Helene 

Helene og Emmie på treningsbana til Sunnmøre Hundeklubb

Gjengen storkosa seg med å løpe rundt å gjøre bøll

Tøysekopper!



Flaska var veldig interessant!

Alle vil ha flaska


2 kommentarer:

  1. Kjempefine bilder. Vi gleder oss til å treffe deg og Emmie på fredag. Endelig er ventetiden snart slutt :-)
    Må jo si at vi synes Emmie er veldig fotogen, men sånn er det jo med "egne" barn, de er de nydligste :-)

    Hilsen Anita og Jan Ivar

    SvarSlett
  2. Hun stiller seg kjemepfint opp, og elsker bli fotografert. Hadde en episode her igår, da var hr besøk. Hun stod på ene siden å tok bilder, Emmie rettet seg opp og satt som en miss. Da hun hørte at det knipset bak henne også, snudde hun seg og poserte den veien også ;)
    Skjønn her hun!

    SvarSlett