søndag 29. august 2010

Emmie


Hallo,

ser det er flere som sliter med rensligheten. Det vi synes er rart er at Emmie faktisk var flinkere til å si ifra de første dagene enn hun er nå enda hun får masse skryt når hun tisser på plen. Hun har også begynt å tisse når det kommer besøk og hun blir glad så sånn sett er ikke utviklingen særlig god, men kanskje naturlig?
Jan Ivar fikk klippet tre labber i dag, men da var det også nok, så den siste får vi prøve på i morgen. Liker ikke veldig godt å bli børstet heller så det er noen utfordringer fremover :-)
Å sove i buret om natten går veldig fint og nå i helgen har vi vært ute med henne i seks tiden og gått og lagt oss igjen etterpå og da har hun sovet til halv ni.
I bilen er det litt piping med en gang, men bare vi får begynt og kjøre er det stille og hun legger seg til å sove og da sover hun også mens vi f.eks er inne i butikken.
Emmie spiser nå godt og det er veldig fint. Vi har reagert på hvor mye og ofte hun gjør fra seg, er det noen av dere andre som har reagert på dette?
Det har vært et forrykendes vær her i helgen med store mengder nedbør i form av regn og haggel, tordnet i timesvis og Emmie er like rolig.
Badebassenget til barnebarna våre ble fylt med vann og det ble en stor vannskål :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar