søndag 22. august 2010

Prøver meg på bloggen for første gang.
Kom hjem med lille Emmie i går lørdag etter en lang biltur. Hun ville ikke sitte alene bak i bilen og på fanget ble det for mange inntrykk, så ved å sette henne ned på gulvet mellom bena mine roet hun seg og sov hele turen. Vi hadde et par stopp slik at hun fikk luftet seg litt og så kjørte vi videre. Emmie krøp under forsetet og havnet på gulvet mellom setene og der lå hun til vi kom hjem :-)
Emmie er en tillitsfull og trygg lita jente så hun har tatt adskillelsen fra mor og søsken veldig bra. Litt piping innimellom, men da er det bare å rope på henne så kommer hun som en rakett.
Hun er nesten renslig og sier fra når hun må ut. Vi har et langhåret teppe i stuen og det forbinder hun antakelig med gress for her er det fritt frem å gjøre fra seg. Teppet er nå fjernet og legges på plass igjen etter hvert.
For oss som aldri hadde sett en Eurasier før fikk vi i løpet av timene vi oppholdt oss på Torpomoen et lite innblikk i denne flotte hunderasen. Så mange farger, størrelser og personligheter. Veldig moro.
Takk til Beathe som har gjort en så god jobb med Emmie :-)
Har allerede tatt masse bilder, men ikke fått lastet oppenda så det kommer senere

1 kommentar:

  1. Kjekt høre at det går så bra med Emmie. Hun virka så trygg og flott da jeg møtte dere igjen på lørdagen! Masse lykke til videre med henne, gleder meg til følge henne gjennom bilder og oppdateringer!

    SvarSlett